UTLEIE av Fredrikstad Medie Verksteds lokaler

Lokalene til Fredrikstad Medieverksted kan leies av bedrifter og privatpersoner på dag- og kveldstid, hverdager og helger, til selskaper, events og foredrag. Prisene gjelder for normal leie av lokalene. Ved spesialeventer, styling, sminke o.lign avtales egne priser i hvert enkelt tilfelle. Det er sitteplasser og bord til 40 personer men da er det trangt. Vi anbefaler maks 30 - 35 personer.

 

Selskaper og eventer på kveldstid og i helger:

 

PRIVATPERSONER

For privatpersoner er prisen kr. 7.500,-  pr. dag. 

 

BEDRIFTER

For bedrifter er prisen kr. 7.500,- pluss mva  pr. dag.

 

 

Eventer på dagtid, virkedager:

 

Lokalene kan også leies på dagtid til foredrag, kurs, events og kick-offs. Leieprisen er da kr. 5.000,- Denne prisen gjelder mellom kl. 08.00 og kl. 16.00 på virkedager.

 

 

Regler og plikter

Fredrikstad Medieverksted er et fotostudio og arbeidsplass i daglig drift og det er derfor svært viktig å overholde avtalte tider for leien. Med oppstart og rigging samt rydding og vasking. Leien går til midnatt hvor selskapet skal avsluttes og samtlige gjester skal være ute av lokalene senest kl. 01.00. Da låses lokalene av vaktmann. Hvis man ikke ønsker å vaske lokalene selv vil det tilkomme kr. 900,- for vask av lokalene. Lokalene skal være ryddet og ferdig vasket senest kl. 12.00 påfølgende dag. Vask av lokalene gjelder ikke ved leie på dagtid til eventer og lignende, men lokalene skal ryddes og være i samme orden som da man kom.

 

Ring oss, sms eller send en mail for å avtale visning. Leiekontrakt for utleietidspunktet skal signeres og leien er bindende.

Klikk for å se bilder av lokalene her

Og her ligger lokalene våre.