Vi flytter!?!

January 3, 2017

 

Først og fremst - et riktig godt nytt år til dere alle sammen! Tro det eller ei men nå er vi snart klare til å flytte over i nytt studio. Vi tar det litt forsiktig, men allerede andre uka i 2017 flytter vi kontorene våre og snart følger selve studioet med fotoutsyr, lysrigg, røykmaskiner og alt vi har samlet på siden 2010. Ja - Tom-Egil og Ove også da. Og hvor flytter vi? Til Hydrogenfabrikken på Øra! Hvorfor gjør vi dette? Vel - dette er noe vi har hatt lyst til lenge men pga  leiekontrakter har vi ikke kunnet gjøre det før nå i 2017. Kontraktene løper nå stille og rolig ut og vi har fått leid et velegnet rom som skal fungere som studio og kontorsted for Tom-Egil og Ove. I tillegg så er det jo masse kule mennesker, kunstnere og bedrifter på Hydrogenfabrikken. Så vi GLEDER oss! Men vi er de samme gamle, samme hjemmesider, telefonnummer og mailadresser, vi får bare ny adresse :-) Bildet over; Ove og Tom-Egil inspiserer de nye lokalene på Hydrogenfabrikken.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 6, 2018

February 9, 2018

January 24, 2017

January 3, 2017

December 5, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

© 2023 by Fredrikstad Medieverksted AS.

 

Fredrikstad Medieverksted AS

Øraveien 2

1630 Gamle Fredrikstad

NO-Norway

 

Tlf.: 957 33 457

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle