top of page

Vi flytter!?!


Først og fremst - et riktig godt nytt år til dere alle sammen! Tro det eller ei men nå er vi snart klare til å flytte over i nytt studio. Vi tar det litt forsiktig, men allerede andre uka i 2017 flytter vi kontorene våre og snart følger selve studioet med fotoutsyr, lysrigg, røykmaskiner og alt vi har samlet på siden 2010. Ja - Tom-Egil og Ove også da. Og hvor flytter vi? Til Hydrogenfabrikken på Øra! Hvorfor gjør vi dette? Vel - dette er noe vi har hatt lyst til lenge men pga leiekontrakter har vi ikke kunnet gjøre det før nå i 2017. Kontraktene løper nå stille og rolig ut og vi har fått leid et velegnet rom som skal fungere som studio og kontorsted for Tom-Egil og Ove. I tillegg så er det jo masse kule mennesker, kunstnere og bedrifter på Hydrogenfabrikken. Så vi GLEDER oss! Men vi er de samme gamle, samme hjemmesider, telefonnummer og mailadresser, vi får bare ny adresse :-) Bildet over; Ove og Tom-Egil inspiserer de nye lokalene på Hydrogenfabrikken.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page