Brono testing

February 9, 2018

 

Vi har vært så heldige å få låne noen kit fra det helt nye lyssystemet til Brono og har så smått begynt å teste ut. Dette er et utrolig spennende produkt. Det er et smooth og nøyaktig system som i praksis gjør en lyskilde (som på bildet over) til 25 lyskilder. Det er vel en og annen økonomiansvarlig som burde smile fra øre til øre; 1 = 25, men også kreativ ansvarlig burde smile bredt. Dette systemet er en kreativ gavepakke hvor vi så smått begynner å ane potensialet. Her setter fantasien grensene, ikke utstyret. Vi gleder oss til å bruke dette mer og har allerede konkrete planer for kommende jobber. Hvis du er nyskjerrig på denne nyskapingen kan du sjekke ut Brono her.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 6, 2018

February 9, 2018

January 24, 2017

January 3, 2017

December 5, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

© 2023 by Fredrikstad Medieverksted AS.

 

Fredrikstad Medieverksted AS

Øraveien 2

1630 Gamle Fredrikstad

NO-Norway

 

Tlf.: 957 33 457

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle