top of page

Brono testing

Vi har vært så heldige å få låne noen kit fra det helt nye lyssystemet til Brono og har så smått begynt å teste ut. Dette er et utrolig spennende produkt. Det er et smooth og nøyaktig system som i praksis gjør en lyskilde (som på bildet over) til 25 lyskilder. Det er vel en og annen økonomiansvarlig som burde smile fra øre til øre; 1 = 25, men også kreativ ansvarlig burde smile bredt. Dette systemet er en kreativ gavepakke hvor vi så smått begynner å ane potensialet. Her setter fantasien grensene, ikke utstyret. Vi gleder oss til å bruke dette mer og har allerede konkrete planer for kommende jobber. Hvis du er nyskjerrig på denne nyskapingen kan du sjekke ut Brono her.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page